E ʻike ka mākeke paʻi paʻi UV flatbed i ka ulu nui ma 2026

ʻO ka hōʻike noiʻi noiʻi mākeke UV flatbed hou loa e koi i kahi loiloi piha o ka ʻoihana, e kālele ana i nā kumu e hoʻopilikia ai i ka loaʻa kālā o ka ʻoihana i ka manawa i manaʻo ʻia.Eia kekahi, hāʻawi ia i kahi wehewehe wehewehe o nā manawa i loaʻa i ka submarket a me nā ana e hoʻohana pono ai i kēia mau manawa.
Wahi a ka poʻe loiloi loea, i ka manawa i manaʻo ʻia (2020-2026), hiki ke ulu ka waiwai o ka mākeke o nā mea paʻi paʻi paʻi UV ma kahi helu ulu makahiki o XX%.Nānā hou ka hōʻike i kēia ʻike ma ka hoʻohālikelike pono ʻana i ka ʻikepili mōʻaukala me nā hiʻohiʻona o kēia manawa.Ua aʻo nui ʻo ia i ka ʻāina hoʻokūkū me ke kumu o ka hoʻokumu ʻana i nā hoʻolālā kūpono e kōkua i nā mea kuleana e hoʻonui i ka loaʻa kālā i loko o ka manawa i manaʻo ʻia.
Overview: Ma waho aʻe o kahi ʻike nui o ka mākeke paʻi paʻi UV flatbed honua, hāʻawi pū kēia ʻāpana i kahi hōʻike ʻike e hoʻomaopopo i ke ʻano a me ka ʻike o ka noiʻi.
Ka loiloi hoʻolālā o nā ʻoihana alakaʻi: Hiki i nā mea kūʻai aku ke hoʻohana i kēia loiloi no ka loaʻa ʻana o ka lanakila hoʻokūkū ma luna o nā mea hoʻokūkū ma ka mākeke paʻi paʻi UV flatbed.
Ka noiʻi ʻana i nā ʻano mākeke nui: ʻO kēia ʻāpana o ka hōʻike e hāʻawi i kahi loiloi hohonu loa o nā ʻano hou a me ka wā e hiki mai ana i ka mākeke.
Ka wanana mākeke: E hiki i nā mea kūʻai mai hōʻike ʻia ke loaʻa i nā kuhi pololei a hōʻoia ʻia o ka waiwai a me ka nui o ka nui o ka mākeke.Hāʻawi ka hōʻike i ka ʻai, hana, kūʻai aku a me nā wānana ʻē aʻe o ka mākeke paʻi paʻi UV flatbed.
Ka nānā 'ana i ka ulu 'ana o ka 'āina: Ua uhi 'ia ka hō'ike i nā 'āina nui a me nā 'āina.E kōkua ka loiloi kūloko i nā poʻe mākeke e hoʻomohala i nā mākeke kūloko i hoʻomohala ʻole ʻia, e hoʻolālā i nā hoʻolālā kikoʻī no nā wahi i ʻimi ʻia, a hoʻohālikelike i ka ulu ʻana o nā mākeke āpau āpau.
Ka nānā ʻana o ka māhele: Hāʻawi kēia hōʻike i nā wānana pololei a hilinaʻi hoʻi i ka māhele mākeke o nā ʻāpana koʻikoʻi o ka mākeke paʻi paʻi UV flatbed.Hiki i nā mea kūʻai aku ke hoʻohana i kēia loiloi e hana i nā hoʻopukapuka hoʻolālā i nā wahi ulu nui o ka mākeke.


Ka manawa hoʻouna: ʻOkakopa-14-2021